onsdag, maj 17, 2006

Det är tydligen lite riskabelt att lita på lösenord. Har på kort tid lyckats komma in på Fru A:s blogg och Hotmail trots hon var utloggad!

Lyckades även att få upp tre sektioner av staketet. Treo Comp och välplanerat arbete är inte att förakta. Problemet är bara att nu känns nacken och axlarna som de utsatts för något experiment i strålnings/smärtforskning.

På tal om experiment så testade sjukgymnasten idag att köra ström i nackmuskelaturen. Tjena mors på en gammal "gruvarbetare". Är det något man känslig för efter att i åratal vistats bland strömmar och spänningar, så är det just det, ström och spänning. Fan, man satt där och skakade som om man hade Parkinson. Han ville i alla fall testa, så vi får väl se om det ger resultat.

Kollade lite bloggar av några politiker. Trots högskolestudier så har flera av dessa inget att lära ut om skrivandets ädla konst. Vilken öken. Bara för att man inte törs gå utanför den politiska ramen så behöver det väl inte automatiskt bli uselt?

Läste även ännu några patetiska inlägg om feministisk politik. Tragiskt. Vem fan bryr om jämlikhet mellan könen i bolagsstyrelser då det ändå är samma lilla elit som styr dessa sedan urminnes tider. Och det är det som är problemet. Hur många från t.e.x. f. d. arbetarklass och/eller invandrarbakgrund har Wallenbergarna & Co tillåtit i sina fina salonger. Nej, så länge som Sverige styrs av en klick pampar med ärvd makt, borde kvinnor, arbetare och invandrare sikta in sig på vad som är mer viktigt.

Men tyvärr tror jag inte att t.e.x. "elitfeministerna" bryr sig ett skit om dubbelarbetande och lönediskriminerade underklasskvinnor. Det handlar bara om att förskansa sig mer egen makt genom missledande propaganda. Och det är väl inte konstigt. Det närmaste dessa damer kommer "diskbänksrealism", är väl när den polska hemhjälpen skall ha sina svarta lön...

Ps: Jag skev om TV-serier på VJ:s blogg. På Sexan går de.

5 kommentarer:

Blogger halfbreed sa...

Riskabelt med lösenord och mejl är det väl bara om man har något att dölja?
Och när ska polskan få lön då?

17 maj, 2006 09:31  
Blogger Uffe Ess sa...

Kan jag så kan kanske andra "logga in" och vem f-n är det som har pengar på kontot? Ja, inte är det polskans man i alla fall.

17 maj, 2006 11:12  
Anonymous Anonym sa...

Troligen så var sessionen fortfarande giltig, en cookie låg kvar som trodde att A fortfarande var inloggad.

Mer info här:
Session fixation
Session poisoning

17 maj, 2006 14:31  
Blogger Horfidë sa...

Kan inte annat än hålla med dig om elitfeministerna... Gillar inte svenssonfeministerna heller... Ropa sig hesa om jämlikhet, men sedan vägra papporna att vara just pappor efter en skilsmässa. Men där har nog staten ett finger med i spelet. Varför betala ut barnbidraget per automatik till mamman? Jämlikt? Jo pyttsan...

17 maj, 2006 15:37  
Blogger halfbreed sa...

nej men du stjäl ju till och med polskans futtiga ören du

19 maj, 2006 21:17  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida