tisdag, april 29, 2008

Ett fast jobb.
Efter mycken senfärdig och förvirrad aktion från AF så skall det nu var klart, 75% fast arbete fr.o.m. 2 Maj. Och det skall den slagna allmogen veta, det känns för mig att gå upp en timme i arbetstid. Man får fan hoppas att detta nu går bra. Det är nämligen högsäsong nu och stressen i all ära, det är verkligen tungt med dessa maskiner som är dåligt lastade och därmed måste hivas runt med handkraft. Prova att lyfta 40-50 kilo över huvudet så får ni se...

Skall skriva över Mitsun på fru A. Detta p.g.a. att hon har högre bonus och gillar bilen PRECIS så mycket som jag anade att hon skulle göra. "En motorcykel på fyra hjul", jajja, själv får man återgå till Bettan. Lika bra det då min körstil blir mer tillbakalutad.

Ikväll smäller det mellan Barca och United. Tyvärr går det inte att vara ledig imorgon så det blir bara text-tv som gäller. Nerverna pallar inget annat.

Tänkte till sist på den källarinlåsta familjen i Österrike. Man kan undra vad det är frågan om när detta händer igen i samma land. Sedan kan man ju minnas Kaspar Hauser som var tysk och alla pedofiler i Belgien. Är det månne det tyska språket som har en inverkan?
I vilket fall, Bierkellers, bastuklubbar (alltid i källaren) och andra sydgermanska undergjordsaktiviteter skall man nog passa sig för...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida