tisdag, juli 06, 2010

Semester.
En semestervecka har nu börjat. Trots det fick jag dra in på jobbet igår för att laga en tvätt till ambulansen. Vad gör man inte för de nödställda. Blir snart upphämtad av Br. Tuck för lite pappersskrivning, handling och sedan bär det av till Fr. AH:s lägenhet. Det blir väl sedan en tripp ner på gatufesten om bara vädret inte ballar ur...

Var på Rivieran i helgen när Paddson var uppe med familj. Trevligt som vanligt med denna oerhörda familj.

Till sist så är det tragiskt hur jävligt illa arbetarrörelsen har hamnat i vårt land. Ett jävla gäng stockholmskärringar som totalt har glömt vilka de skall representera styr SAP. Trots att Mona Sahlin totalt saknar stöd ute bland folket så vägrar hon att kliva av. Det tas ingen hänsyn till det motstånd som finns mot "Mona Muslim" och hennes översittarfasoner mot de i de egna leden som inte "förstår" hennes politik. Det är den innersta kretsen med Sahlin, Bodström och resten av denna pk-maffia som håller varandra bakom ryggen, andra gör sig icke besvär.
Dessa lallare låter hellre personlig makt stå före vad som är bäst både för partiet och för landet. Så det blir förlust i nästa val, sjuka och arbetslösa får det ännu sämre, men det skiter dessa verklighetsfrämmande typer i. Tragiskt!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

ha ha ha paddson

06 juli, 2010 15:50  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida