tisdag, april 18, 2006

Tio dar sedan det senaste inlägget, slående högt tempo. Men har man bara upprepningar och tråkigheter att komma med är det bättre att hålla igen.

Påsken är i alla fall en katastrof med allt jävla godis som folk proppar i sig. Måttfullheten lyser med sin frånvaro. Men vem är man att snacka om måtfullhet då man drog i sig x-antal liter sprit i helgen.

Såg om det senaste avsnittet av Family Guy igen, otroligt roligt och träffsäkert. För är man påverkad av någon drog så har man ofta en kraftigt skev självbild. Så sant...

Sedan så borde man sluta läsa kvällstidningarna. Om en stockholmare vrickar foten är det en större nyhet än om hela Sundsvall skulle brinna ner igen. Det var dåligt förr, det blir bara värre.

GIF fixade bara 0-0 mot Åtvidaberg. Det ser bra ut...(ironi)

Klockan är sju och hungern gör sig påmind. Kan man inte sova så får man väl äta i stället. Jag har för övrigt upptäckt en ny "talang". Jag kan snarka trots jag är vaken! Ännu ett bevis på att man är i utförsbacken. Pust och stön.

3 kommentarer:

Blogger halfbreed sa...

Jo, upprepningar och tråkigheter, det är väl livet i ett nötskal det. I alla fall nu. Skulle det inte vara skönt att göra något annat i den mån man kan?

Love U

18 april, 2006 14:11  
Anonymous Anonym sa...

Hehe, BRA gjort av Aftonbladet, bra gjort!

Kolla först:
länk

Sedan:
länk

19 april, 2006 12:17  
Blogger Uffe Ess sa...

Om Aftonbladet; Ja vad skall man säga, amatörer är amatörer!

20 april, 2006 06:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida