torsdag, november 16, 2006

Jaha, då åkte man på sin första punka i modern tid. Och mystiskt nog så var det däcket som blev lagat... Hm, begagnad slang måntro... Vad värre är, så var det något som höll på att brista i bröstet vid däckbytet. Hjärtinfarkt på gång, eller är det lungmusklerna som tänker "stämpla ut"? I vilket fall, så undrar jag om fackets livförsäkring även gäller en arbetslös.

Det har ju gjorts en film av Coppolas dotter som handlar om Marie Antoinette. En dravligt amerikansk förvrängd historia, om en dock intressant person. Det som förvånar mig är att ingen filmmakare har fått upp ögonen på hennes älskare och bundsförvant Axel Von Fersen d.y. Ett mer spektatulärt människoöde får man leta efter. Han mötte Washington i Amerika, är troligen far till Marie Antoinettes äldsta son, organiserade flykten för franska kungafamiljen och slutade sina dagar, lynchad i Stockholm på felaktiga grunder. Vad säger man...?

Själv hade jag mindre extraordinära planer för dagen. Men efter operation däckbyte blir det nog nu bara vila. Tur att jag hann proviantera på "Hillbillys".

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida