söndag, maj 25, 2008

Söndag.
Snacka om att se saker ur egen synvinkel. Man blir less när folk inte uppdaterar sin blogg och så skriver man inte själv på en månad. Bra jobbat...

Hade i alla fall en trevlig helg. Bluesklubb på fredag och grillning, kubb och dart med efterföljande melodifestival på lördag. Förutsåg både ettan och tvåan och att Pirelli skulle floppa. Sanna Nielsen hade haft bättre chans, vem vem bryr sig igentligen? Det hela är ju bara en travesti på tävling när öststaterna röstar på varandra.

Fick min första lön som fast anställd och det är skönt att se att det faktiskt lönar sig lite att arbeta skiten ur sig.

Funderar på att skaffa mig en EU-moppe nu när bensinpriset slår nya höjdrekord. Jag lär väl se ut som en tönt på moppe, men det är nog jobbigare för fru A som vill att jag hellre köper MC. Vad då? Det blir väl fränt att cruisa bakom en lönnfet typ med en liten grej mellan bena i 40 knyck?

4 kommentarer:

Blogger halfbreed sa...

Jopp! Det var bara så synd att en annan hade sådan fruktansvärt jobbig värk som förstörde dagarna för mig men det går väl fler tåg. "I framtiden"

26 maj, 2008 14:47  
Blogger Horfidë sa...

Varför inte en sån här liten "bil" som klassas som moppe (eller nåt) Det får plats 2 pers i den :)

26 maj, 2008 17:34  
Blogger Horfidë sa...

http://www.mopedbilen.se/

26 maj, 2008 17:36  
Anonymous Anonym sa...

Dear Horfidë. The problem with mopedcars is the price, they are to expensive. I want a little cheap "thing".

Kära Halvblod. Huvudvärk är oftast i själva verket ett symptom på att hjärnverksamheten störs av de som inte har någon sådan.

28 maj, 2008 16:01  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida