måndag, juni 22, 2009


Midsommar.

Då var de helgen avklarad. Speciellt aftonen var annorlunda när man hamnade på fest i Vackra kullen. Ett jävla liv hela natten men inga poliser konstigt nog. På lördagen var jag och Regor och åt världshistoriens godaste pizza på kasinot. Efteråt gick vi och Frk E på Dublin och tog några alkoholhaltiga drycker. Mycket trevligt, men jag har fortfarande svårt att inte kurka ur, så jag åkte hem relativt tidigt. Men fick jag sova på natten? Såklart inte...


Så söndagen blev ett fiasko då jag sov bort det mesta. Och för att göra en perfekt avslutning så skulle jag lyfta ner torktumlaren för att kunna göra ren tvättmaskinen. Det slutade med att man låg som en jävla kråka på toagolvet efter ett "snäpp" i ryggen.


För att kunna ta sig på jobbet i morse fick man dra i sig två tralladan. Sex timmar senare låg man som en ostkrok i en villaträdgård på cancerön. Halleluja! Undra så flundra hur man är i morgon? Slaktmask fram kanske.


Sätter in en bild psykot Skrotis som är jävligt jobbig och klissig mest hela tiden. Fick ta fram en kartong så han får något annat att pyssla med.


3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Gosa katterna
Gosa katterna
Tvätta Nisses öron
Tvätta Nisses ögon
Tvätta Nisses stjärt

23 juni, 2009 08:09  
Blogger Lazarus sa...

Salve!
Har just årevänt från Limbo, funderar på en bastu i helgen. Om slaktmasken klickat eller inte var ett alltenativ och önskar medverka är ni välkommen.
Lazarus

24 juni, 2009 09:10  
Anonymous Anonym sa...

Gosa Skrot
Gosa Skrot
Klappa katterna
Klappa katterna
heja
heja
heja

25 juni, 2009 20:18  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida