tisdag, april 25, 2006

Insänt:

Efter att “Hagamannen” nu erkänt så kommer efterspelet. Då de flesta “experter” hade helt fel i sina gärningsmannaprofiler, så borde väl detta vara en varningsflagg så att man lär sig av misstagen.

Nejdå, det är som vanligt den svenske mannen som ännu en gång får huka sig.

För nu kommer dessa påståenden igen, att alla män är presumtiva våldtäktsmän, bara för att det visade sig att “Hagamannen“ inte var av den enslige monstertypen. Det hopas med både proffs och amatörer, i alla möjliga sammanhang, som minsann “vet hur det ligger till” och därmed får slänga ur sig vilka kränkande och illa underbyggda “sanningar” som helst. Skrämmande.

Så i stället för att kartlägga våldtäktsmän och pedofilers gemensamma bakgrunder och därmed förhindra att unga pojkar blir sexförbrytare, så skall alla män anklagas. I stället för att forska i vad som får ett normalt barn till att bli avvikande, så skall straffen höjas och beviskraven sänkas vid sexbrott. Än mer skrämmande.

Då politikerna redan går i manshatarna och PK-elitens ledband så borde väl en sak bestämmas:
När blir den oskyldige pojken odjuret Man? När skall han ta på sig det kollektiva skyldighetsoket? Vid 18 års ålder kanske?

Kort sagt: När skall våra söner stämplas som monster?

Och viktigaste av allt: Vem tar ansvaret när situationen till följd av ovanstående idioti, blir ännu värre?

Då övergrepp ofta "ärvs" så kan jag lova en sak: Får inte utsatta barn tidig hjälp, så blir det värre, garranterat mycket värre.

1 kommentarer:

Blogger Horfidë sa...

Ja du... det är inte lätt att vara man idag kan jag tänka. Särskilt om du råkar jobba på dagis, nästan omedelbart misstänkliggjord på ett sätt en kvinna aldrig skulle behöva stå ut med.
Kan det vara misstankarna om pedofili eller den dåliga lönen som skrämmer bort männen?

26 april, 2006 07:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida