måndag, augusti 10, 2009

10 Augusti.
Ännu en helg har runnit till handlingarna. Var på drakroddstältet på fredagen och på Cafe Juniskär på lördagen och blev näppeligen imponerad. Speciellt när man träffar "juniskärs finest", boende i London till vardags, testas kräkreflexen enormt...

Funderar starkt på att förändra helgvanorna. Det har länge nu varit jävligt påfrestande när man väl kommer ut på krogen/you name it. Man går liksom "in i tristessväggen" när enbart ett fåtal verkar gå ut för att ha kul. Jag var inne ett tag på att man är för gammal, men det är snarare så att de flesta är totala dödskallar och inget annat. Men var finns alternativen...?

Var i Bydalen och installerade en Automower och slog nytt nordiskt rekord i svettning. Det unga paret glodde på mig och man kan bara ana vad de tänkte. Inte ens knausttrappans matta hade kunnat suga upp allt och t.o.m. glasögonen immade igen. Inget papper och såklart ingen handuk så man fick ta tröjan. Proffsigt, fattas bara att man sagt: "Tjeena på sig husmor". "Här är det friska takter serru". "Tjosan!". Sedan hade man avslutat med att snyta sig i armvecket...

Har nu inte ätit ett hemlagat mål på över en vecka, nyttigt.

Säga vad man vill om den här sommaren men det är rena djungelkänslan runt kåken. Klängerväxterna har nått över salfönstret och gräsmattan är tjockare än någonsin. Fick man bara möjlighet och fixa lite så skulle det bli väldigt fint, men, men. Och igentligen, vem fan bryr sig. Dagarna då det var nödvändigt att fixa det yttre är borta på flera plan.

Jag avslutar med ett tips om 3D-kartorna på hitta.se. Har varit både nere i Kristianstad och i Gävle för att kolla hur Kära dottern och Frk C bor. Rätt fränt faktiskt.

Solong, är den kanske inte.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

"Dagarna då det var nödvändigt att fixa det yttre är borta på flera plan."
Men man kan väl inte bara lägga ned och sluta bry sig? Se dig omkring. Ta vara på allt du har. Bra mkt mer än andra!

11 augusti, 2009 16:21  
Anonymous Uffe Ess sa...

"Ta vara på allt du har. Bra mkt mer än andra". Hm, med vem jämför du med då? Att ha ett hus som är mindre värt än skulderna samtidigt som man snart blir utan sjukersättning är knappast något man kan glädja sig åt. Nej, det "yttre" har verkligen ingen hög prioritet i dagsläget.

11 augusti, 2009 22:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida