tisdag, juli 27, 2010

Förutsägbart från sjuksängen.
När man är sjuk och inte får sova är ju risken stor att det blir ett enda långt zappande mellan kanalerna. På TV4:s morgonprogram sitter det en självgod ung överklasstjej som släppt en bok om Stureplan och reklambranschen. Titeln "Engångsligg" säger allt. När hon sedan sitter bredvid Ranelid så inser man snabbt att hon är totalt bombad.
Då faller det sig naturligt att hon måste ha släppt sin bok på Bonniers, och se på fan, såklart. Bonniersmaffian förnekar sig inte och hon lär väl få bra kritik i Expressen efter att hon nu blev uppslickad av ET och lallarmupp med invandrarbakgrund.
Undrar någon när Bonniers skall släppa en arbetarroman av en man med svensk bakgrund så kan jag säga: ALDRIG!

När det gäller bokutgivning och reklam för dessa så tycks 90% av deckarförfattarna i Sverige idag vara kvinnor.

När man sedan hör polischefen skämmer ut sin när hon försöker förklara hur det kommer sig att det är exakt 50/50 kvinnor och män som intagits på polisskolan de tre senaste gångerna börjar man känna sig som en siare. Jag beskrev för länge sedan vad som kommer att ske på de populära utbildningarna där det är markant fler män än kvinnor som söker.

På tal om Ranelid så är han bara för mycket.

Till sist lite gnäll. Höger öga svider som eld, örat spränger och balansen är åt helvete. Torkat blod i örongången behöver inte behöva så mycket men man blir lite orolig. Broder Tuck skall försöka komma förbi med medikamenter. Febern kommer och går och man fryser och svettas om vartannat. Högra sidan av huvudet är svullet men det är inget mot för den gången när jag såg ut som elefantmannen och skrämde barn på sjukhuset. Jag fick ingen förklaring vad det var den gången så får väl se var det här slutar...

De avslutar på TV4 med libanesisk mat. Vad säger Bonniers om det? Borde det inte vara kibinai eller något liknande.

Slut från sjukgubben.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det var väl inflammation i spottkörteln då? Har du varit hos någon läkare?

27 juli, 2010 12:13  
Anonymous Uffe Ess sa...

Spottkörteln var ju de enda de kunde komma på men inte fan sväller hela huvudet upp för det.
Nu är bägge öronen och ögonen drabbade så jag ska ringa och fixa tid. Men det gäller att ta sig till doktorn oxå. Taxi fram o tillbaka blir för dyrt o gå kan jag inte.

27 juli, 2010 15:18  
Anonymous Anonym sa...

Men vf, dina polare på Rivieran kan väl skjutsa dig?!!!

27 juli, 2010 17:10  
Blogger Horfidë sa...

Har tyvärr erfarenhet av öroninfektioner och förmodligen har din trumhinna spruckit. Antibiotika vore inte helt fel... Lider med dig och hade gett dig skjuts om jag kunnat :(

28 juli, 2010 06:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida