onsdag, juli 26, 2006

Jaha, då har man hittat något att reta upp sig på igen. Aftonbladet gör en stor sak om att "Svenska tjejer blir smygfotade på stranden och sedan blir bilderna utlagda på nätet". "Det kan var olagligt", ja vojne, vojne.

Jag kan garantera att 99 % av alla toplessbadare inte vill något annat än att få uppmärksamhet. De visar ju för fan upp sig på sådana sätt som skulle få en porrstjärna att rodna, fullt medvetet. Och är man på offentlig plats och vill inte bli smygfotad: PÅ MED BIKININ FÖR FAN!

Sedan var det detta om barn på restaurang igen. Är någon på lokal och blir för full eller otrevlig, då blir denne utkastad. Men när en illbating till unge skriker sig hes i evigheter, så skall detta
accepteras. Det borde väl finnas i var förälder en sådan respekt för andra, att man kan vänta ut den korta tid mellan spädbarn och lydig unge, utan att förpesta vissa tillställningar.

För det är inte bara på restauranger plågoandarna skall dras med. Nejdå, bröllop och t.o.m begravningar skall bevittnas av lika plågade OCH oförstående barn. Ett helvete åt alla håll m.a.o.

Till sist: Det finns även något som heter barnvakt, kanske inte åt alla, men åt mååååååååånga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida