torsdag, juli 29, 2010

Backstugesittarens funderingar.
Bokstavskombinationen "HBT" är inne. Men hur smart är denna nya personklassificering?
Hur mycket har t.ex. en bi-sexuell kvinna och en transsexuell gemensamt? Visst kan det bli problem inom kvinnodominerande yrken som "halvflata", men hur svårt är det att leva i garderoben som bi? Jag skulle påstå att en bi-sexuell kvinna t.o.m. har fördelar gentemot en hetro dito, i alla fall bland män. Jämför detta med att vara transsexuell.
För det handlar inte bara om män som vill gå i kvinnokläder. Det handlar om personer som känner sig som födda i fel kropp. Man kan bara försöka att sätta sig in i känslan...
Att vara homo är väl inte någon höjdare trots vårt samhälles framsteg, men då är det ändå bara sexualiteten som är spegelvänd. Att vara född i "fel form" betyder att ALLT utom möjligen själen är känns fel. Att det förekommer många självmord med dessa inre kval är inte konstigt och därför borde samhället snarare koncentrera sig på "T" i stället för HBT. Samtidigt så tror jag att homo och bi-sexuella knappast vinner på att bli sammankopplade med "män i pumps". För det är så de flesta ser på T:et i HBT i dagens upplysta Sverige.

Tarravarra!

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hm...Är det något som är aktuellt i nyhetsvärlden nu eller är det 'bara' något som du funderar på? Isf undrar man varför. Känner du dig född i 'fel kropp'? Hur mår du BTW?

29 juli, 2010 15:51  
Anonymous Uffe Ess sa...

Så du har inte hört alla jävlar prata om "HBT-frågor"? Det handlar bara om PK-maffian som försöker skaffa sig fördelar.

29 juli, 2010 16:25  
Anonymous Anonym sa...

Näe en annan hänger inte med alls.

30 juli, 2010 09:58  
Blogger Gibson o Cat i Gävle sa...

Hbt=har mina aningar men jag är tydligen helt ute jag med!Förklara!

31 juli, 2010 08:50  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida